Logo_St_SE_Goud

RUGDEKKERS VOLGEN ESO OPLEIDING​

Goed nieuws voor deelnemers van het afgelopen Rugdekking traject. Tien van hen zijn inmiddels aangenomen bij het beveiligingsbedrijf Scorpions Security in Breda of TSC in Utrecht. 

De deelnemers begonnen het Rugdekking traject om opgeleid te worden tot UEFA steward en om werknemerservaringen op te doen. Inmiddels hebben zij de smaak te pakken en willen zij verder leren tot beveiliger.

Allereerst heeft vast Rugdekking docent Ton Vink een aantal van de (ex-) deelnemers meer kennis bijgebracht over het beveiligingsvak in de vorm van een entree workshop. Vervolgens hebben de deelnemers ieder een succesvol sollicitatiegesprek gevoerd bij TSC of Scorpions Security, waarna zij direct te horen kregen dat zij meer dan welkom zijn. De komende weken gaan zes deelnemers vol goede moed aan de slag met de opleiding Event Security Officer (ESO). De geslaagden kunnen vervolgens direct aan het werk als evenementenbeveiliger bij een ruim aanbod aan evenementen.

Vanuit stichting Schouders Eronder zijn wij enorm trots op deze gemotiveerde deelnemers. Wij willen hen enorm veel succeswensen met de opleiding en feliciteren met hun nieuwe baan! Daarnaast willen wij ook TSC en Scorpions Security bedanken voor de kans die zij “onze Rugdekkers” aangeboden hebben!

Wordt vervolgd;)