Logo_St_SE_Goud

INDIRA, CONDUCTRICE OP DE TRAM

Rotterdammer Indira (28), heeft in 2019 Rugdekking bij Sparta Rotterdam succesvol afgerond. Na het traject heeft zij direct doorgepakt en gesolliciteerd als conductrice op de trams van de RET. 

Voor Rugdekking had Indira een ander leven. Verschillende (vrijwillige)baantjes die vaak voor korte duur en erg onzeker waren. ‘Rugdekking heeft mij meer structuur en toekomstperspectief gegeven. Ik werk nu ruim een half jaar via Securitas bij de RET en mijn contract in net met een jaar verlengd!’ 

Tijdens het traject heeft zij het certificaat tot UEFA Sportsteward en evenementenverkeersregelaar behaald. Ze mag dus ook werken tijdens de wedstrijden van Sparta. ‘Als ik geen avonddienst heb, vind ik het leuk om steward te zijn bij Sparta. Het is daar altijd gezellig om te komen’, aldus Indira.

Op de vraag hoe Indira haar toekomst verder ziet antwoord zij: ‘Voorlopig blijf ik nog even bij Securitas, maar misschien wil ik in de toekomst wel een opleiding volgen tot bestuurder van de metro. Ook bij de RET natuurlijk! Dat geeft mij nog meer structuur en zekerheid voor de toekomst.’

‘Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt. Ik zit beter in mijn vel en ben niet meer afhankelijk van een uitkering’

Indira – ‘De enige die jou in de weg kan staan ben je zelf’ .