Logo_St_SE_Goud

DE RUGDEKKER​

Naar wie zijn we opzoek?

Het Rugdekking traject is gericht op jongeren die gek zijn op voetbal en daarnaast goed met mensen overweg kunnen. Het traject is bedoeld voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 17 tot en met 27 jaar oud. De doelgroep waar wij ons op richten zijn jongeren zonder start-kwalificatie en/of jongeren met een zorg indicatie.

Dit traject kan voor jongeren net het steuntje in de rug zijn op weg naar een betere toekomst.

Hoe ziet onze Rugdekker eruit?

– Leeftijd: 17 tot 28 jaar
– Geen werk of opleiding
– Geen of beperkt strafblad

Onze Rugdekker is:

– Gemotiveerd
– Flexibel
– Sociaal vaardig
– Goede lichamelijke conditie
– Stressbestendig

Resultaat

Rugdekkers ontwikkelen tijdens het Rugdekking traject werknemersvaardigheden. Deze basisvaardigheden betekenen dat de ‘’Rugdekker’’ op de werkvloer een houding en gedrag laat zien zoals dat van een goede werknemer wordt verwacht.

Nadat de deelnemers Rugdekking hebben doorlopen, blijven zij uiteraard nog steeds werkzaam bij wedstrijden van de club en stromen daarnaast door richting de Rugdekking beroepsopleiding en/of werk.

Start Rugdekking traject
Rugdekking loopt synchroon met de voetbalkalender. Rugdekking heeft dan ook het streven om week 11 & week 12 te gaan starten met het programma bij alle clubs.

Aanmelden

Wil je een jongere aanmelden of wil je zelf mee doen aan dit project? Meld je dan aan per email o.v.v. naam, geboortedatum, adres en contactgegevens via tv@schouders-eronder.nl.