Logo_St_SE_Goud

CERTIFICERING FC DORDRECHT​

Woensdag 11 december was het traject ook voor de deelnemers van FC Dordrecht ten einde. Trots kunnen we melden dat ook zij de certificaten behaald hebben.

Voor de deelnemers van FC Dordrecht was het een bijzonder traject. Bijzonder, omdat de groep uit 4 man bestond. Hierdoor is het traject een stukje ingekort, naar 8 weken. Desondanks hebben de deelnemers hierdoor niet minder kunnen leren en oefenen. De kleine groep betekende veel persoonlijke aandacht en daarnaast was het voor hen extra leuk om de BHV-cursus en de evenementenverkeersregelaars-cursus samen met de deelnemers van Sparta Rotterdam te volgen.

Henk Boksma, UEFA docent van Dordrecht, zag tijdens zijn UEFA lessen de deelnemers groeien van onzekere personen naar assertieve stewards. Dit is ook terug te zien tijdens de (thuis)wedstrijden waarbij de deelnemers stage liepen als steward en waar zij als volwaardig collega worden beschouwd door de overige stewards.

Drie enorm gemotiveerde deelnemers hebben dan ook het traject afgesloten met alle certificaten: UEFA sportsteward, Verkeersregelaar en BHV. Tijdens de certificering mochten zij deze vol trots laten zien aan familie, vrienden en maatschappelijk betrokkenen.

De deelnemers zullen door stichting Schouders Eronder begeleid worden richting (beveiligings)werk. Wij hebben er al het vertrouwen in dat dit goed gaat komen!